Кой е тук?

В момента има 24  гости и няма потребители и в сайта

Статистика

Брой показвания на статиите
859999

Метин Казак направи подаръци на децата за 1 юни в различни български градове

 

P1010017 P5310459
Учениците от СОУ"П. Р. Славейков" в Добрич получиха подаръците за 1 юни от Ахмед Осман, координатор на Информационния офис на Метин Казак в Добрич

Бирол Адил, общински съветник от ДПС и координатор на Информационния офис на Метин Казак в Шумен раздаде подаръците на малчуганите от детската градина в с. Вехтово, Шуменска област

Информационните офиси на Метин Казак (АЛДЕ-ДПС) в Стара Загора, Шумен и Добрич организираха тържества и направиха подаръци на малчуганите от името на българския евродепутат по случай Международния ден на детето – 1 юни. 

Децата от седем детски градини в област Шумен, от Дома за медико-социални грижи за деца „Мария Луиза“ в село Бузовград и ученици от СОУ"П. Р. Славейков" в Добрич получиха лакомства и учебни материали за празника. По случай 1 юни и успешното завършване на учебната година българският евродепутат дари скенер, както и спортни комплекти от федербали, футболни и волейболни топки на учениците от Добрич. 

Детският празник продължи в Дома за деца и юноши „Велика и Георги Ченчеви“, общинска детска градина „Слънце 3“ в Севлиево и детската градина в село Градница. Евродепутатът Метин Казак и Четин Казак - народен представител от ДПС от Габровска област в 42-то Народно събрание подариха на децата лакомства и играчки за празника. 

На тържествата присъстваха и зам.-кметът на община Севлиево – Митхат Алибашев и общинският съветник - Ердоган Узунов. 

Празникът на децата приключи с почерка и незабравими игри.